15 фебруара, 2023

Od Kopra do Paraćina sa širinom 5,30m

Poštovani partneri, prijatelji i saradnici,

Još jedan uspešan zadatak je za nama! Kao što smo vas već obavestili, naš vozni park je dobio poboljšanje u vidu novog tegljača i poluprikolice. Taj novi komplet smo namenili najizazovnijim zadacima, kao što je ovaj koji ćete pročitati u nastavku teksta.

Transportovali smo prsten koji je širine 5,30m. Kao i svakog puta puta, i ovaj transport je prošao bez većih poteškoća! Zbog velike širine tereta duž cele trase kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju smo imali dve policijske pratnje i jednu tehničku pratnju. Kako je naš kamion izgledao, možete pogledati na slikama ispod.

Slike je uvek zanimljivo videti, ali pravi dojam koliko je ovaj teret zaista širok se može naslutiti tek kroz video.

Video sa utovarnog mesta

Nadamo se da vam je ovaj blog bio interesantan, a mi se radujemo narednim izazovima o kojima ćemo nastaviti da vas obaveštavamo!

Pratite naš blog i angažujte nas za prevoz Vašeg specijalnog tereta. Već 20 godina radimo precizno, odgovorno, uz najviši standard i kvalitet.

Vaš CSLOG

Popunite zahtev za besplatnu procenu cene transporta

Blank Form (#1)

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2022 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram