CSLOG usluge

Prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta
Tehnička pratnja i koordinacija
Unutrašnji i međunarodni transport svih vrsta tereta

Prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta

Prevoz i pratnju specijlnih tereta vršimo kao CSLOG d.o.o. od 2005. godine. Za to vreme smo uspeli da prevezemo terete u domaćem ali i međunarodnom saobraćaju, uz dobro planiranje i kompetentnu radnu snagu. Simbol naše kompanije je mrav, jedno malo ali izuzetno marljivo živo biće koje može da prenese terete i do 10x teže od sopstvene težine.

Tehnička pratnja i koordinacija

Specijalni i vangabaritni transport se po pravilu odvija uvek uz tehničku pratnju i koordinaciju. Naš sistem rada podrazumeva detaljno planiranje transportne rute, zatim tačno određivanje i planiranje datuma i mesta preuzimanja i isporuke tereta i tek nakon svega toga bezbedno i sigurno izvršenje usluge transporta tereta uz pratnju tehničkog vozila kompanije CSLOG.

Unutrašnji i međunarodni transport svih vrsta tereta

CSLOG, iako specijalizovan za vangabaritne terete, vrši transport i svih ostalih vrsta tereta širom Srbije, ali i sveta. U floti posedujemo kamione marke Renault, EURO 6 standarda izduvnih gasova, kao i širok izbor prikolica, iz čega proističe da smo u stanju smo da prevezemo gotovo bilo koji teret u domaćem ali i međunarodnom saobraćaju.

KAKO MI TO RADIMO

Kako transport specijalnih i vangabaritnih tereta zapravo funkcioniše?

Mi u CSLOG timu verujemo da je ključ svega u dobroj pripremi. Još od 2005. godine smo usadili sebi viziju da je svaki detalj bitan, od gume na kamionu, preko sajli i zatega, pa sve do samih vozača. Svemu tome naravno prethodi temeljno planiranje rute kojom će se konvoj teretnog kamiona sa pratnjom kretati.

UPIT ZA BESPLATNU PROCENU CENE TRANSPORTA

vaš deo posla
Pošaljite nam upit za besplatnu procenu i dobićete vrlo preciznu cenu uz rokove transporta željenog tereta.

MI PLANIRAMO RUTU

naš posao
Pored samog prevoza, najviše vremena ode na planiranje rute i ovo je korak od ključnog značaja. Pre svakog utovara moramo da budemo 100% sigurni da smo pribavili sve neophodne dozvole za prevoz vangabaritnog tereta, i da smo isplanirali svaki kilometar rute.

ZAKLJUČENJE UGOVORA

zajednički posao
Nakon što sve isplaniramo i dogovorimo, potpisujemo ugovor sa svim precizno definisanim stavkama.

IZVRŠENJE TRANSPORTA

naš posao
Nakon potpisivanja ugovora, vršimo utovar, transport i istovar, za najkraće moguće vreme, bezbedno i u uvek u ugovorenom roku.

Popunite zahtev za besplatnu procenu

Blank Form (#1)

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2024 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram