+381 63 209 675 boban.bicanin@cslog.rs

CSLOG – Naše usluge

Kompanija CSLOG je osnovana 2005. godine i specijalizovana je za prevoz vangabaritnih tereta u domaćem i međunarodnom saobraćaju

Prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta

Prevoz i pratnju specijlnih tereta vršimo kao CSLOG d.o.o. od 2005. godine. Za to vreme smo uspeli da prevezemo terete u domaćem ali i međunarodnom saobraćaju, uz dobro planiranje i kompetentnu radnu snagu. Simbol naše kompanije je mrav, jedno malo ali izuzetno marljivo živo biće koje može da prenese terete i do 10x teže od sopstvene težine.

Tehnička pratnja i koordinacija

 

Specijalni i vangabaritni transport se po pravilu odvija uvek uz tehničku pratnju i koordinaciju. Naš sistem rada podrazumeva detaljno planiranje transportne rute, zatim tačno određivanje i planiranje datuma i mesta preuzimanja i isporuke tereta i tek nakon svega toga bezbedno i sigurno izvršenje usluge transporta tereta uz pratnju tehničkog vozila kompanije CSLOG. 

Unutrašnji i međunarodni transport svih vrsta tereta

CSLOG, iako specijalizovan za vangabaritne terete, vrši transport i svih ostalih vrsta tereta širom Srbije, ali i sveta. Zbog širokog spektra vozila i prikolica u stanju smo da prevezemo gotovo bilo koji teret u domaćem ali i međunarodnom saobraćaju. 

Kako transport specijalnih i vangabaritnih tereta zapravo funkcioniše?

Mi u CSLOG timu verujemo da je ključ svega u dobroj pripremi. Još od 2005. godine smo usadili sebi viziju da je svaki detalj bitan, od gume na kamionu, preko sajli i zatega, pa sve do samih vozača. Svemu tome naravno prethodi temeljno planiranje rute kojom će se konvoj teretnog kamiona sa pratnjom kretati.

1

Besplatan upit

Pošaljite nam pitanje kroz kontakt formu, ili nas pozovite.

2

Mi planiramo rutu

Pored samog prevoza, najviše vremena ode na planiranje rute i ovo je korak od ključnog značaja.

3

Zaključenje ugovora

Nakon što sve isplaniramo i dogovorimo, potpisujemo ugovor sa svim preciziranim stavkama.

4

Izvršenje transporta

Nakon potpisivanja ugovora, vršimo utovar, transport i istovar, za najkraće moguće vreme, bezbedno i u uvek u ugovorenom roku.

Bezbednost

Zakažite transport već danas

CSLOG je ime svog brenda izgradio prvenstveno na preciznosti pri određivanju vremenskih rokova i kroz bezbednost transporta.

Pošaljite nam upit sa što više detalja

CSLOG je kompanija kojoj možete verovati

Bonitetna ocena za 2017.

Bonitetna ocena za 2018.

ISO 9001 standard kvaliteta

Prevoz i pratnja specijalnih tereta od 2005. godine

Naše sedište

Dr Agostina Neta 66/1
11000 Beograd
Srbija

Podaci firme

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068