Pogledajte CSLOG u akciji

Konvoj od 4 CSLOG kamiona, uz tehničku pratnju

"Od momenta utovara, prevoz više nije briga klijenta"

Generalni direktor

Prevoz i pratnja specijalnih i vangabaritnih tereta od 2005. godine

Takoreći od srednjoškolskih dana, Boban Bićanin je zaljubljen u transport industriju, a još od prvog radnog dana upoznat je s nepredvidivim aspektima branše.
Nedopustivo probijanje ugovorenih rokova, nepoznavanje domaćih i inostranih regulativa, propusti u radnim i sigurnosnim procedurama, neadekvatna i tehnički nedovoljno dobra infrastruktura, su situacije kojima je svedočio nemalo puta i zbog kojih su transportne kompanije bile na velikim gubicima.

Šteta je svakako bila veća za klijente – naručioce posla, jer delikatni nalozi, poput prevoza kompleksne mašinerije, ne dozvoljavaju greške i kašnjenja.

U želji da rizik ove branše svede na minimum, prvo je savladao osnove jezika zemalja u koje putuje, potom sve neophodne bezbednosne procedure, da bi još u vremenima kada je mobilni telefon bio novina, uspostavio besprekoran sistem komunikacije s dispečerima, vendorima i svim uključenim stranama. Sve navedeno ga je usmerilo na put osamostaljivanja.
Od tada se CSLOG razvija naporedo sa zahtevima tržišta i standardima koji su viši iz dana u dan. „Prvi tim“: Boban, Svetlana, Vladimir, Božana je i dan danas okupljen oko zajedničke misije, a to je da standardne vangabaritne transportne industrije drže na nivou auomatizovane nauke.
Apsolutno svako vozilo poseduje euro 6 emisionu klasu, a vozači poseduju cod 95 licenca i besprekorna poslovna biografija i kolegijalnost. Administrativni tim poznaje pravne i saobraćajne regulative svih zemalja u koje se vrši transport. Koristeći blagodeti modernih tehnologija, komunikacija tokom transporta je besprekorna, uz satelitsko praćenje, tako da klijent u svakom trenutku može da zna gde se nalazi vozilo.
Usled svega navedenog, CSLOG tokom 15 godina može s ponosom da istakne preko milion pređenih kilometara, desetine vernih i zadovoljnih klijenata koji su postali prijatelji kompanije, kao i priznanja i sertifikate o uspešnom poslovanju.
CSLOG tim će vam omogućiti bezbedan, siguran transport praktično svih vrsta tereta, uvek u dogovorenom roku, kako u domaćem, tako i u međunarodnom saobraćaju.

Vršimo prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta uz pratnju i pribavljanje svih potrebnih dokumenata i dozvola u Srbiji, i zemljama koje su na ruti transporta.
Pogledajte sve naše prikolice
Naša rešenja i oprema su podređeni visokim standardima kvaliteta, koje zahtevaju međunarodni i domaći putevi i propisi. Smatramo da samo unapred definisani rokovi i jasno definisani uslovi za obavljanje svakog pojedinačno transporta garantuju optimalan i bezbedan prevoz od tačke A do tačke B.
Pogledajte sve naše prikolice
Brigu o transportu nam možete u potpunosti prepustiti. Mi ćemo isplanirati rutu, proceniti troškove, napraviti detaljan izveštaj i uspešno transportovati Vaš teret.

Sistem takozvane “duple posade”, uz posebne logističke strategije nam dozvoljava da garantujemo kraće rokove transporta od uobičajenih, uz uvek konkurentne cene.

CARGO SPECIAL LOGISTIC ostvaruje Vaše zahteve, bez obzira koliko su visoki Vaši zahtevi. Naši uspešni transporti su zasnovani na iskustvu i “know how” logističkim strategijama koje smo sticali baveći se međunarodnim transportom najrazličitijih vrsta tereta još od 2005 godine.

Nema veze koliko je teško i veliko

Popunite zahtev za besplatnu procenu

Blank Form (#1)

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2024 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram