+381 63 209 675 boban.bicanin@cslog.rs

CSLOG – O nama

Cargo Special Logistic d.o.o. – Prevoz i pratnja specijalnih i vangabaritnih tereta od 2005.

CSLOG tim će vam omogućiti bezbedan, siguran transport praktično svih vrsta tereta, uvek u dogovorenom roku, kako u domaćem, tako i u međunarodnom saobraćaju

Vršimo prevoz specijalnih i vangabaritnih tereta uz pratnju i pribavljanje svih potrebnih dokumenata i dozvola u Srbiji, i zemljama koje su na ruti transporta. 

Naša rešenja i oprema su podređeni visokim standardima kvaliteta, koje zahtevaju međunarodni i domaći putevi i propisi. Smatramo da samo unapred definisani rokovi i jasno definisani uslovi za obavljanje svakog pojedinačno transporta garantuju optimalan i bezbedan prevoz od tačke A do tačke B.

Brigu o transportu nam možete u potpunosti prepustiti. Mi ćemo isplanirati rutu, proceniti troškove, napraviti detaljan izveštaj i uspešno transportovati Vaš teret. 

Sistem takozvane “duple posade”, uz posebne logističke strategije nam dozvoljava da garantujemo kraće rokove transporta od uobičajenih, uz uvek konkurentne cene. 

CARGO SPECIAL LOGISTIC ostvaruje Vaše zahteve, bez obzira koliko su visoki Vaši zahtevi. Naši uspešni transporti su zasnovani na iskustvu i “know how” logističkim strategijama koje smo sticali baveći se međunarodnim transportom najrazličitijih vrsta tereta još od 2005 godine. 

Kako transport specijalnih i vangabaritnih tereta zapravo funkcioniše?

Mi u CSLOG timu verujemo da je ključ svega u dobroj pripremi. Još od 2005. godine smo usadili sebi viziju da je svaki detalj bitan, od gume na kamionu, preko sajli i zatega, pa sve do samih vozača. Svemu tome naravno prethodi temeljno planiranje rute kojom će se konvoj teretnog kamiona sa pratnjom kretati.

1

Besplatan upit

Pošaljite nam pitanje kroz kontakt formu, ili nas pozovite.

2

Mi planiramo rutu

Pored samog prevoza, najviše vremena ode na planiranje rute i ovo je korak od ključnog značaja.

3

Zaključenje ugovora

Nakon što sve isplaniramo i dogovorimo, potpisujemo ugovor sa svim preciziranim stavkama.

4

Izvršenje transporta

Nakon potpisivanja ugovora, vršimo utovar, transport i istovar, za najkraće moguće vreme, bezbedno i u uvek u ugovorenom roku.

Bezbednost

Pošaljite nam upit sa što više detalja

+381 63 209 675

Prevoz i pratnja specijalnih tereta od 2005. godine

Naše sedište

Dr Agostina Neta 66/1
11000 Beograd
Srbija

Podaci firme

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068