CSLOG prikolice

CSLOG raspolaže kamionima tegljačima EURO 6 izduvnih emisija. renomiranog proizvođača marke Renault i polu-prikolicama za prevoz specijalnih tereta.
Bez obzira da li je teret koji želite previše dugačak, iznimno visok, jako širok, ili izuzetno težak, CSLOG ima u svojoj floti sve vrste prikolica koje će omogućiti bezbedan transport od tačke A do tačke B, bilo gde u svetu.

CSLOG prikolice

Pri transportu vangabaritnih tereta, jako je bitno odmah u startu odrediti tip prikolice sa kojom će teret biti prevezen. Neki tereti su jako dugački, neki su prekomerno široki, pojedini su jako visoki, a neki su i skladnih dimenzija ali su preteški. Za svaki taj teret postoji određeni tip prikolice koji će omogućiti da teret bude prevezen bezbedno, i zato je jako važno da svaka kompanija koja se bavi prevozom specijalnih tereta ima u svojoj floti što veći izbor različitih prikolica.

Popunite zahtev za besplatnu procenu

Blank Form (#1)

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2024 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram