Politika privatnosti

KO SMO MI

Puno ime naše kompanije je Cargo Special Logistic d.o.o., u daljem tekstu CSLOG, nalazimo se u Beogradu, prevozimo specijalne i vangabaritne terete širom Evrope i Bliskog Istoka, a naš website je https://cslog.rs/

ZAŠTITA PODATAKA

CSLOG poštuje Vaše informacije. Kada nam date svoje lične podatke, mi ćemo ih koristiti na način za koji ste nam dali odobrenje. Uopšteno, koristimo Vaše podatke kako bi nam pomogli u pružanju i poboljšanju naših usluga Vama. Vaši podaci nam dozvoljavaju da komuniciramo s Vama o našim proizvodima, servisima, i promocijama.

Posvećeni smo zaštiti Vaših ličnih podataka od momenta kada ih dobijemo. Primenjujemo fizičke, poslovne i tehničke mere bezbednosti. Uprkos našim naporima, ako saznamo za povredu bezbednosti, obavestićemo Vas o tome tako da možete da preduzmete odgovarajuće korake u cilju zaštite.

Takođe, ne želimo da zadržavamo Vaše lične podatke duže nego što su nam potrebni, tako da ćemo ih čuvati samo koliko je potrebno da bismo izvršili ono za šta smo ih prikupili. Kada nam više nisu potrebni, preduzimamo korake u cilju njihovog uništenja, osim ako nam zakon nalaže da ih čuvamo duže.

Ako imate manje od 13 godina, ne želimo da dobijemo Vaše lične podatke, i ne smete nam ih dati. Ako ste roditelj, i smatrate da nam je vaše dete koje je mlađe od 13 godina, dalo lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo uklonili podatke vašeg deteta. Pošaljite nam email na boban.bicanin@cslog.rs

Posetom i korišćenjem cslog.rs veb sajta, pristajete na prakse koje su opisane u ovoj polisi o privatnosti.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO O VAMA

Kada popunite kontakt formu za besplatnu procenu cene transporta, naš sajt sakuplja lične podatke o Vama kao što su Vaše ime i prezime, email adresa, adrese utovara i istovara, kontakt telefon ukoliko ste naglasili da hoćete da dobijete povratnu informaciju na taj način. CSLOG će iskoristiti Vaše informacije koje je sakupio online kako bi ih procesuriao i izvršio zahtev za procenom, te Vam u najkraćem roku poslao povratnu informaciju.

KOLAČIĆI

Možemo koristiti kolačiće, podatke o uređaju i IP adrese radi poboljšanja funkcionalnosti određenih proizvoda, usluga i komunikacije. Na primer: Kolačići se koriste kako bi se zapamtio jezik CSLOG sajta.

IP adrese se koriste za prilagođavanje obaveštenja prema jeziku i zemlji.

Podaci o uređaju, kao što su zemlja i jezik, mogu se koristiti za prilagođavanje sadržaja na CSLOG sajtu.

Takođe koristimo i Google Analytics, koji postavlja kolačić na Vaš uređaj, kako bismo dobili podatke o interakciji korisnika sa našim veb sajtovima. To nam pomaže da unapredimo sadržaj sajta.

Možete isključiti kolačiće za CSLOG sajt u svom pretraživaču; ali znajte da je moguće da će Vaše iskustvo na sajtu time biti ograničeno.

ŠTA AKO PROMENIMO OVA PRAVILA PRIVATNOSTI ILI BILO KOJE OD NAŠIH OBAVEŠTENJA O PRIVATNOSTI?

Može se desiti da se javi potreba da promenimo ova pravila i naša obaveštenja. Najnovije izmene će se objaviti na našim kanalima i društvenim mrežama. Ako su promene značajne, objavićemo najnovije izmene putem uobičajenih kanala za takve objave, kao što su članci na blogu, naša Facebook stranica ili Instagram. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt ili uslugu nakon datuma stupanja na snagu takvih promena, smatraće se da prihvatate takve promene.

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2024 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram