28 децембра, 2022

Od Beograda do Kostolca

Poštovani partneri, prijatelji i saradnici,

Ispunili smo još jedan od izazovnijih zadataka. U novembru mesecu ove godine, izvršili smo transport tereta širine 6,70 m iz Beograda do Kostolca. Organizacija prevoza, pribavljanje dozvola i svih neophodnih mišljenja i saglasnosti kako bi se izvršio siguran i bezbedan transport je trajala 3 nedelje. Duž cele trase puta teret su pratile dve tehničke pratnje i dva vozila ministarstva unutrašnjih poslova.

Zbog velike širine tereta, imali smo više izazovnijih delova rute. Jedan od najizazovnijih delova je predstavljala petlja Mostar preko koje smo se uključili na autoput E-75, kao i naplatne stanice Vrčin i Požarevac gde smo morali da podnesemo zahteve radi demontaže kategorizatora. Takođe, bilo je potrebno ukloniti i opremu i saobraćajnu signalizaciju koje su obeležavale radove na autoputu kod Vrčina, što su naši ljudi uspešno izveli.

Sve je i ovog puta proteklo u najboljem redu, i ovaj specijalni teret je sigurno i bezbedno prevezen na svoju destinaciju, bez ikakvih problema.

Pratite naš blog i angažujte nas za prevoz Vašeg specijalnog tereta. Već
20 godina radimo precizno, odgovorno, uz najviši standard i kvalitet.

Vaš CSLOG

Popunite zahtev za besplatnu procenu cene transporta

Blank Form (#1)

MB: 20045507
PIB: 104025538
TIMOCOM: 238068
© Cargo Special Logistic d.o.o. 2022 | Sva prava zadržana | Sajt izradili ХАЈДУЦИ
envelopephonemap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram